Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Personenwagens > NEW FOCUS ST
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

NEW FORD FOCUS ST

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Ford Focus ST exterior view
Red Ford Focus ST in motion cornering left, driving down the hill

Personaliseer uw ervaring

De Focus ST biedt de ultieme Focus-rijervaring. Met de instelbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Sport en TrackTooltip, kan u de Focus naadloos veranderen van een verfijnde toerwagen in een opwindende prestatie-auto. Het nauwkeurig afgestemde chassis is gecombineerd met continue gecontroleerde ophangingTooltip(Continuously Controlled Damping, CCD), zodat de instellingen van de ophanging continu worden aanpast om een uitstekende rijkwaliteit en rijdynamiek te garanderen, ongeacht de omstandigheden. Dit is een Focus die gebouwd is voor de weg, maar geboren is voor het circuit.

Kracht ontmoet verfijning

De Focus ST is gemaakt om op te vallen. En het ontwerp van het interieur sluit daarop aan. Recaro-zetels met het kenmerkende ST-merklogo worden aangevuld met een sportstuur met vlakke onderkant. Een aluminium versnellingspookknop en aluminium pedalen maken de look helemaal af. Met Ford SYNC 3 kan u alles regelen, van airco- en audio-instellingen tot mobiele telefoons en satellietnavigatie – allemaal via een intuïtief 8-inch kleurentouchscreen of aan de hand van eenvoudige spraakopdrachten. Met het optionele B&O-audiosysteem kan u naar uw favoriete muziek luisteren zoals het hoort.

Ford Focus ST interior view
Blue Ford Focus ST rear view on road

Gebouwd om te presteren

Dit is de krachtigste, meest responsieve en leukste Focus ST die ooit is gemaakt. De nieuwe Focus ST levert tot 280 pk en een koppel van 420 Nm en kan in minder dan zes seconden vanuit stilstand een snelheid van 100 km/u bereiken. De hot hatch is nauwkeurig ontworpen om van het rijden een genot te maken, of u nu op wegen binnen de bebouwde kom of op het circuit zit. En voor het eerst zorgt een elektronisch sperdifferentieel (eLSD) voor een optimale controle, zodat u elke bocht kan voelen (enkel voor benzinemodellen).

Slimme veiligheidstechnologie

De nieuwe Focus ST is voorzien van allerlei technologische snufjes om uzelf, uw passagiers en andere weggebruikers te beschermen. Electronic Stability Control houdt uw positie voortdurend in de gaten. Als het systeem tractieverlies waarneemt, kan het automatisch individuele remmen bedienen, zodat uw wegligging stabiel blijft. Grotere remonderdelen zorgen voor betere remprestaties. Ook wordt u dankzij Pre-Collision Assist met voetgangersdetectie gewaarschuwd voor potentiële obstakels op de weg. Als dat nodig is, worden zelfs de remmen ingeschakeld.

Ford Focus ST showing pre-collision assist radar lines
Ford Promotions

ONTDEK ONZE FOCUS ST AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Alle FOCUS versies

Vergelijk versies (PDF 4.4MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top