Home > Personenwagens > FOCUS RS > Kenmerken > Comfort

Comfort

Van de buitenkant, zal de Focus RS de aandacht trekken. Binnen zal niets u afleiden van de rijervaring. Slimme functies zijn gecombineerd met geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat u geniet van een opbeurende rit, telkens opnieuw.

Ford Focus RS SYNC 2 with touchscreen

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Ford Focus RS - MyKey®

Buitenspiegels die zichzelf beschermen

Deze elektrisch bediende buitenspiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers. Ze worden ook verwarmd, zodat u bij vriestemperaturen 's ochtends sneller kunt wegrijden.

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw Ford, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Blue Ford Focus RS fuel tank

Een achteruitkijkspiegel die voorkomt dat u verblind raakt

's Nachts rijden is gemakkelijker wanneer de lichten van uw achterliggers u niet verblinden. Daarom detecteert de automatisch dimmende achteruitkijkspiegel van uw Ford het licht van koplampen automatisch en schakelt zelf over op een gedimde instelling.

Auto-dimming rear-view mirror
Top