Home > Personenwagens > C-MAX > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

De C-Max en Grand C-MAX worden aangedreven door een reeks geavanceerde en efficiënte motoren. Benzine of diesel? U kiest. En met een reeks verschillende capaciteiten en vermogens, zult u ongetwijfeld de motor vinden die precies aan uw behoeften voldoet.

Haal alles uit uw motor

De revolutionaire 1.0 liter 3-cylinder EcoBoost benzinemotor levert 125 pk en een CO2-uitstoot van amper 117 voor de C-MAX en 119 voor de Grand C-MAX. Dat is al het vermogen dat u verwacht van een conventionele 1.6 motor, maar met een betere brandstofzuinigheid en lagere CO2-uitstoot. Benoemd tot Internationale Motor van het Jaar voor het zesde jaar op rij.

Vermogen en efficiëntie zonder compromis
De 1.5-liter EcoBoost benzinemotor is een nieuwe aanvulling op het EcoBoost-gamma. De motor is een slimme, kleine versie van de 1.6-liter Ecoboost motor, voor nog lagere emissies en nog meer brandstofbesparing... zonder daarbij het vermogen en het rijgedrag te benadelen. Verkrijgbaar in: 150 pk automatische transmissie en manuele 6-versnellingsbak of 182 pk automatische transmissie.

Een slimme diesel optie

De 1.5L TDCi motor, gebaseerd op de 1.6L TDCi, biedt hetzelfde vermogen op basisniveau met 95 pk, maar meer vermogen op 120 pk (was 115 pk). Hij maximaliseert brandstofzuinigheid en minimaliseert uitstoot. Deze motor is momenteel verkrijgbaar met een manuele 6-versnellingsbak en als 120 pk-versie met automatische transmissie.

 

Diesel engine
Low emission diesel power

Dieselvermogen met lage uitstoot

De 2.0-liter dieselmotor met manuele 6-versnellingsbak is in staat 150 pk te leveren.

Top