Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Personenwagens > C-MAX
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

Ontworpen om anders te zijn

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een C-MAX Titanium

Configureer uw C-MAX
Ford C-MAX Interior 360
Ford C-MAX central control unit

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Een achterklep die automatisch opent en sluit

De handenvrije kofferklep is van onschatbare waarde wanneer u uw handen vol hebt. Zolang u uw KeyFree sleutel bij zich heeft (in uw handtas of broekzak), kunt u de achterklep automatisch openen of sluiten door met uw voet te bewegen onder de achterbumper. (Optie)

Haal alles uit uw motor

De revolutionaire 1.0 liter 3-cylinder EcoBoost benzinemotor levert 125 pk en een CO2-uitstoot van amper 117 voor de C-MAX en 119 voor de Grand C-MAX. Dat is al het vermogen dat u verwacht van een conventionele 1.6 motor, maar met een betere brandstofzuinigheid en lagere CO2-uitstoot. Benoemd tot Internationale Motor van het Jaar voor het zesde jaar op rij.

Vermogen en efficiëntie zonder compromis
De 1.5-liter EcoBoost benzinemotor is een nieuwe aanvulling op het EcoBoost-gamma. De motor is een slimme, kleine versie van de 1.6-liter Ecoboost motor, voor nog lagere emissies en nog meer brandstofbesparing... zonder daarbij het vermogen en het rijgedrag te benadelen. Verkrijgbaar in: 150 pk automatische transmissie en manuele 6-versnellingsbak of 182 pk automatische transmissie.

Om botsingen bij lage snelheid te helpen voorkomen

Ongevallen in stapvoets verkeer gebeuren maar al te vaak: Active City Stop is een geavanceerde technologie die speciaal ontworpen is om dat soort ongevallen te vermijden of de impact ervan te verminderen. Als het systeem merkt dat de auto voor u onverwacht is gestopt en u trager dan 50 km/u rijdt, schakelt het automatisch de remmen in. 

Active City Stop

Alle C-MAX versies

Vergelijk versies (PDF 1MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top